Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“ Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. Yıldönümünde Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.
Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.
Ülkemizin ve milletimizin en büyük zenginliği ve umut kaynağı olan çocuklarımıza armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için önemli bir gündür. Bu güzel günden beklentimiz bugünümüzde ve yarınımızda hoşgörünün hâkim olması; barışın, mutluluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya düzenin olmasıdır.
Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya, hastanelerdeki askerleri yeni yıl vesilesiyle tebrik etti
Велосипеды, пианино, микроскоп: секретари реготделений «Единой России» и депутаты Госдумы вручают детям подарки к Новому году
«Молодая Гвардия Единой России» исполнила новогодние желания детей из Санкт-Петербурга и ДНР
Коптеры, антидроновые и маскировочные сети, медикаменты: «Единая Россия» отправила партии гуманитарных грузов на передовую
Электрогитара, беговая дорожка, планшет, билеты в цирк: «Единая Россия» исполняет детские мечты по всей стране
При поддержке «Единой России» в Смоленске состоялся новогодний турнир по силовому экстриму