Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
10.09.2022
A+
A-

BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT MİRKELAM `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacağı yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Pandemi sürecinde başladığımız uzaktan eğitim döneminde sarf ettiğiniz gayret hem öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin kesintiye uğramaması hem de psikolojik olarak güçlü kalabilmeleri noktasında ciddi bir rol üstlenmiştir.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin temel direklerisiniz. Eminim ki sizler, sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız. En büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın bilgi ve en büyük düşmanınızın da tembellik ve cehalet olduğunu asla unutmamalısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim-öğretim yılının İlçemize, Öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve geleceğimizin teminatı evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI