Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BEKİR AYAZ, SÜPER KUPA FİNALİ ADIYAMAN İÇİN OYNANSIN

BEKİR AYAZ, SÜPER KUPA FİNALİ ADIYAMAN İÇİN OYNANSIN
REKLAM ALANI
16.02.2024
A+
A-

BEKİR AYAZ, SÜPER KUPA FİNALİ ADIYAMAN İÇİN OYNANSIN

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan takımı karşı karşıya getiren Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan’da oynatılması planlanıyordu. Bu planın gerçekleşmemesi üzerine Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç’un süper kupa finali deprem bölgesinde oynansın önerisi gündeme bomba gibi düşmüştür. ”

Spor yöneticisi Bekir AYAZ Türkiye’nin unutamadığı 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin en fazla etkilediği şehirlerden bir tanesi Adıyaman ilimiz olmuştur.
Adıyaman ilimiz deprem zamanı her ne kadar mağdur olsada, her şartta devletine küsmemiş bilakis bağlılığı artmıştır. Milli duygularının tavan yaptığı Adıyaman’ın en acı gününde göstermiş olduğu bu hassasiyet gönüllerde iz bırakmış ve Devlet erkânının başı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ı derinden etkilemiştir. Bizde Her zaman Adıyamanlılar olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ın yanındayız.

Spor yöneticisi Bekir Ayaz yapmış olduğu açıklamasında; Süper Kupa Finali Fenerbahçe ve Galatasaray gibi 100 yıllık kulüplerimiz arasında oynanacak olan Süper Kupa final Maçı hâsılatının Adıyaman iline verilmesi için Başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ahmet Aydın olmak üzere, ilimizin 5 milletvekili ve tüm ilgililerin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile devreye girmelerine arzuluyor ve harekete geçmelerini istiyoruz.

Spor yöneticisi Bekir Ayaz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan; halkı fakir gönlü zengin olan Adıyaman’lı hemşerilerimizden helalleşme istemektedir. Kıymetli büyüğümüz için o gün bu gündür. Süper Kupa Finali Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan maçın seyirci kapasitesi yüksek İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanmasını ve elde edilecek hâsılatın Adıyamanlı depremzedelere verilmek üzere Konut yapımında kullanılmasının yerinde ve doğru bir karar olacağı kanaatindeyim dedi.

BEKİR AYAZ
SPOR YÖNETİCİSİ

 

 

REKLAM ALANI