Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BAŞKAN TOPALOĞLU, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN TOPALOĞLU, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
REKLAM ALANI
17.05.2021
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı’nda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Topaloğlu, tam kapanma sürecinde yayınlanan genelge sonrası Cumartesi günleri açılan pazar yerlerinde esnafın ve vatandaşların bayramını kutladı.

Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, Türkiye’de ve Kemer’de vaka sayılarının düşmeye başladığını söyledi.

Vaka sayılarının Kemer’de düşüşe geçmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, vaka sayılarının düştükçe normalleşme sürecine daha hızlı gireceklerini kaydetti.

Topaloğlu, 1 Haziran itibariyle Türkiye olarak normal hayata döneceklerine inandıklarını anlatarak, “Her şeye rağmen tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalıyız.” diye konuştu.

Pazar yerlerinin Cumartesi günleri açık olduğuna da değinen Başkan Topaloğlu, “Pazar yerlerinde sosyal mesafeye uyuluyor ve tüm vatandaşların maske taktığını görüyoruz. Biz kurallara uydukça hayat normale dönecek.” dedi.

Topaloğlu, ilçe genelinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili de bilgiler vererek, şöyle konuştu:

“Atatürk parkı projesinde ve Mustafa Ertuğrul Aker Parkındaki çalışmalarda sona gelindi. Arslanbucak Mahallesi kapalı pazar yeri ihalesi yapıldı ve bayram sonrası sözleşmeyi yapacak. Pandemiye rağmen yatırımlarımız devam ediyor. Biz hizmet ederken illaki eleştiriler de geliyor. Yapıcı eleştiri her zaman güzeldir. Yapılanlar ortada ve herkes neyin ne olduğunu görüyor. Anlatmaya gerek yok. Kındılçeşme projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Haftaya bordür ve yeşil alanlardaki düzenleme çalışmalarına başlayacağız.”

Başkan Topaloğlu, tüm Kemer halkının Ramazan Bayramını huzurlu, sağlıklı ve mutlu geçirmelerini dilediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/baskan-topaloglu-gundemi-degerlendirdi.html#

REKLAM ALANI
ETİKETLER: