Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ

BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ
REKLAM ALANI
26.02.2024
A+
A-

TARİH 26.02.2024
İLETİ NO 52
KONU BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

BAŞKAN CANPOLAT: SEÇİMLERİ AK PARTİ ZAFERİYLE SONUÇLANDIRACAĞIZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımızla el ele vererek, bu şekilde inşallah seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde yine Haliliye’nin, yine Haliliyeli’lerin zaferi ile yine Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, AK Parti zaferi ile beraber inşallah sonuçlandıracağız.”

 

 

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim bürosunu AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, teşkilat üyeleri ve yüzlerce vatandaş ziyaret etti. Seçim bürosundaki vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinde rekor oy alacaklarını vurguladı. Başkan Canpolat, seçim ofisinin Haliliyeli’lerin evi, Haliliyeli seçmenlerin evi olduğunun da altını çizdi.

Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada ise şunları kaydetti:
“Seçim ofisimizdeyiz sağ olsunlar vatandaşlarımız burayı dolduruyorlar. Ben kendilerine teşekkür ederim. Burası Haliliyeli’lerin evi, Haliliyeli seçmenlerimizin evi, burada birlikte buluşuyoruz. Yine vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz, çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımıza seçim büromuza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Hem sahada hizmetlerimize misliyle devam ediyoruz hem de bir taraftan da 31 Mart akşamı için seçimlere hazırlanıyoruz. Vatandaşlarımızla el ele vererek, bu şekilde inşallah seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde yine Haliliye’nin, yine Haliliyelilerin zaferi ile yine Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi, AK Parti zaferi ile beraber inşallah sonuçlandıracağız. Durmadan yorulmadan çalışmaya devam. Sağ olsunlar var olsunlar göstermiş oldukları teveccüh ve ilgiden dolayı Haliliyeli seçmenlerimize teşekkür ederim.”

 

 

 

 

 

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ise seçim ofisini hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür ederken, Haliliye’de rekor oy beklentisi olduğunu ifade etti.

 

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI