Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’’
REKLAM ALANI
19.09.2023
A+
A-

BÜLTEN NO : 495
TARİH : 19.09.2023
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’’

 

 

 

 

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Şanlıurfa’da düzenlenen programda kent protokolü şehitliği ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dün olduğu gibi bu günde milli değerlere sahip çıktıklarını ifade ederek bayrak ve vatanı hiçbir şeyle değiştirmeyeceklerini söyledi.

19 Eylül Gaziler günü Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da coşkuyla kutlanıyor.
Gaziler günü nedeniyle Osmanbey şehitliğinde düzenlenen program çelenk sunma töreni ile başladı.

Saygı atışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda şehitlerin kabirleri ziyaret edildi. Kent protokolü şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dualar okudu.

Törene; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Eyyüpoğlu, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra kent protokolü ile birlikte Muharip Gaziler Derneğinde Gazi ve Aileleriyle bir araya geldi. Dernek binasında Başkan Hasan Aslan ve Gazilerle bir araya gelen Başkan Beyazgül, Gazilerle yakından ilgilendi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BAYRAK VE VATANI HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞTİRMEYİZ’’

Gazilere her zaman minnettar olduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Gazilerimiz savaşmışlar o günden bu güne hayatlarına bir disiplin koymuşlar, o disiplin güzellik olarak devam ediyor. Şanlıurfa halkı Gazilerimize sempati duyuyor. Bu vatan çok güzel ve önemli bir vatan, bu bayrak çok önemli bir bayrak, aslında biz bir şeyi sevdik birbirimizi sevdik, inancımızı sevdik ve birbirimizle birlikte yaşamayı sevdik. Buna karşı çıkan herkesle de mücadele ettik. Savaştık ve karşı koyduk. Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Onlar da şahadeti göze alarak mücadele etmişler. Böyle bir günde bir takım hatıralarımızı yaşatmak, bir takım duygularımızı birlikte yaşamak için bizlerde Gazilerimizle bir araya geldik. Biz hayatımızı, değerlerimizi, bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi ve insanımızı hiçbir şeyle değiştirmeyiz. Gerekirse kendimizi feda ederiz. Bunu dost düşman herkes biliyor’’ diye konuştu.

 

VİDEO LİNKİ:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI