Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

AZMİA Bakü İş Merkezi’nde Azerbaycan ve Türkiye mobilya üreticileri arasında işbirliği konulu bir toplantı düzenledi

AZMİA Bakü İş Merkezi’nde Azerbaycan ve Türkiye mobilya üreticileri arasında işbirliği konulu bir toplantı düzenledi
REKLAM ALANI
30.03.2022
A+
A-

Ülker Piriyeva – AZERBAYCAN
1453 KRAL MEDYA haber ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva ‘nın verdiği haber ‘e göre, AZMİA tarafından Bakü İş Merkezi’nde Azerbaycan ve Türkiye mobilya üreticileri arasında işbirliği konulu bir toplantı yapıldı.

Açıklama yok.
28 Mart 2022’de Azerbaycanlı ve Türkiye iş adamları Bakü İş Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantı, Azerbaycan Mobilya Sanayicileri Derneği’nin – AZMİA ‘nın organizasyon desteği ile düzenlendi.

Açıklama yok.
Toplantıya Milletvekili, Azerbaycan Mobilya Sanayicileri Derneği’nin Başkanı Meşhur Memmedov, Başkan yardımcısı Nail Tagızade, üye Sehavet Ehmedov, Seid Halilov, Embawood mobilya – Mir Ehmed Agalarov, Foriella – Ferman İslamlı, Greenwood – Fuad Necefov, Isparta Ticaret və Sanayi Odası – İbrahim Güler, İbrahim Tekeli, Murat Özelci, Mir Mobilya – Ramazan İrfan Özkutlu, Global Mark – Erol Bayşu, Rosewood – İsa İpekçi, Erdoğan Ahşap – Mahmut Erdoğan, Peksan kapı – Hakan Apaydın, Taner Özçelik, Yükselen Kereste – Hasan Huban, Hilaller Kereste – Atilla Hilal, Emker – Ahmet Can, Natural Mobilya – Hüseyin Cesur -1453 KRAL MEDYA haber ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva katıldı.

Açıklama yok.
AZMİA Başkanı Milletvekili Meşhur Memmedov açılış konuşmasında, Azerbaycan’ın 44 günlük Vatan savaşında kardeş Türkiye’nin manevi ve siyasi desteği için Türk işadamlarına teşekkür etti. Sayın Memmedov, İkinci Karabağ Savaşı’nın başarıyla sonuçlanmasının ardından, tarihi ve kadim topraklarımızı yeniden inşa etmek ve Karabağ’a yeniden hayat vermek için halkımızın ve devletimizin yeni bir sorumluluğu olduğunu, kardeş Türkiye ve Türk iş adamlarının desteğini vurguladı. M. Memmedov ayrıca mobilya endüstrisindeki fiyatların yükselmesine, dünya çapındaki işletmelerin geçici olarak kapanmasına, uluslararası ticaret ve mobilya tedarik zincirlerine etkilerine, ülkedeki ticaret ve lojistikteki yeniliklerin yanı sıra tüketici davranışlarına, talep seviyelerine de dikkat çekti, ayrıca, zor bir dönemde pazar operasyonlarını sürdürmenin anahtarının ürün inovasyonu olduğunu da kaydetti.

Açıklama yok.
Toplantıya katılan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri İbrahim Güler ve İbrahim Tekeli’nin de aralarında bulunduğu Türk işadamları Azerbaycan’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ayrıca Azerbaycan halkını 44 günlük Vatan savaşı zaferinden dolayı tebrik ettiler. Türk işadamları, aynı zamanda 30 yıl önce yerinden yurdundan edilen mültecilerin Karabağa dönüşünün ve kurtarılan bölgelerde sürdürülebilir yerleşimlerin sağlanmasının sevincini paylaştılar. Bu amaçla Karabağ topraklarında toplum için en sağlıklı, en modern ve müreffeh yaşam ortamına dönüştürmek, sürdürülebilir yerleşim için modern ilkelere dayalı konforlu bir yaşam ortamı oluşturmak için Türkiye’nin de bölgede yaptığı çalışmalardan gururla bahsettiler. AZMİA başkanı, Milletvekili Meşhur Memmedova, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutarın selamları iletildi.

Açıklama yok.
Toplantıda Azerbaycan ve Türkiye işadamlarının mobilya sektöründeki faaliyetleri, her iki ülkenin mobilya markalarının tanıtımı, iş adamlarının ülkemizdeki ticari ilgilerinin artırılması konularına odaklanıldığı belirtildi. Önerileri dinlenildi, Türkiye iş adamlarının mobilya sektöründeki yeniliklerle ilgili önerileri de ilgiyle karşılandı. Öneriler sırasında neler yapılabileceği üzerine müzakereler yapıldı.

Açıklama yok.
Toplantıya  1453 KRAL MEDYA haber ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva , Azadmedia.az haber ajansının başkanı Halil Halilov ve muhabiri Elnura Abuşova da katıldı.

Açıklama yok.
Toplantının moderatörlüğünü yapan 1453 KRAL MEDYA haber ajansı Azerbaycan temsilcisi  Anadolu ASİAD iş adamları derneği Azerbaycan başkanı Ülker Piriyeva, AZMİA tarafından konuşma yaptı.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI