GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
GÜNDEM

AZİZ AKKUŞ`TAN YENİ YIL MESAJI

Editör Yazar / Editör
30.12.2021 21:49 1 Dk Okuma
AZİZ AKKUŞ`TAN YENİ YIL MESAJI


Gelişim ve Demokrasi Partisi Genel Başkan Danışmanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Akkuş, “2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2022 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, Ortadoğu’daki hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Diyarbakırlı hemşehrilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilimize , ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun…” ifadelerini kullandı.

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

4 + 1 = ?