
Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Cumhuriyetimizin ilanının 101. Yıldönümünü milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetle yaktığı aydınlanma ışığını söndürmeden taşıyacağımızı; demokratik, laik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim.
Bu konudaki en büyük güvencemiz; birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini kavramış, aydınlık geleceğimize inanan yüce milletimizdir.
Devlet ve millet olarak yarınlarımıza güvenle bakabildiğimiz bu ortamda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal savaşımızın, terörle mücadelemizin, 15 Temmuz gecesinin, sınır ötesi operasyonlarının ve Barış Pınarı Harekâtının tüm kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarla milletimizin gönlünde taht kuran ve ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
AZİZ AKKUŞ-DİYARBAKIR

Stavropol Birleşik Rusya üyeleri LPR’deki bir hastaneye insani yardım ulaştırdı

Birleşik Rusya, Moskova’daki okul çocukları için meslek temsilcileriyle kariyer rehberliği toplantıları düzenledi

Samara’da Birleşik Rusya aktivistleri, kahraman yurttaşların anısını onurlandırdı

Mawlid Kandili Message from Asfa Holding Chairman Asaf Atasoy

GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Dağıstan’da Filistinli mültecilerin çocukları için bayram düzenlendi