Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı
Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Yalnızca bizim tarihimiz değil tüm dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz Türk milletinin bağrından çıkmış, milleti için, milleti ile birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesinde, cephede ve kahramanca mücadele eden büyük komutandır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan, bağımsızlığı milletinin en büyük karakteri olarak gören, Türk milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan ve ortaya koyduğu idealler ile başta milletimiz olmak üzere tüm dünyaya umut olan bir liderdir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 86. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin bütün kahramanlarını, canlarıyla bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.
AZİZ AKKUŞ-DİYARBAKIR
Alexey Likhachev: Birleşik Rusya’nın popüler platformunda bir “nükleer sayfa”nın yer almasını bekliyoruz
«Единая Россия» создала экспертный совет по подготовке народной программы партии на выборах в 2026 году
Депутаты «Единой России» рассказали водителям Железноводска Ставропольского края о безопасности дорожного движения
Vladimir Yakuşev: Birleşik Rusya, halk programının uygulanmasının ardından seçmenlerle samimi bir diyalog yürütüyor
«Единая Россия», Корпорация МСП и «Опора России» запустили программу «СВОй бизнес» в Самарской области
«Единая Россия» организовала памятные акции к 83-й годовщине освобождения Курска от немецких захватчиков