Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

AYGÜN KARADOĞAN’IN TÜM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

AYGÜN KARADOĞAN’IN TÜM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE
REKLAM ALANI

AYGÜN KARADOĞAN’IN TÜM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

Bugüne kadar yapmış olduğu birçok single çalışması ve albümleri ile milyonların sevgisini kazanan Aygün KARADOĞAN tüm albüm ve sahne gelirlerini depremzedelere bağışlayacağını belirtti. 1999 Marmara depremini yaşayan sanatçı Türkiye’de yaşanan felaket ile ilgili “Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben bu acıyı Adapazarı’da enkaz altında kalarak yaşadım ve o insanları çok iyi anlıyorum.

Açıklama yok.

Çok yakında çıkacak olan şarkımın tüm dijital gelirlerini ve bundan sonra alacağım sahne çalışmalarımın gelirlerini depremzedelere bağışlayacağım. Biz sanatçılar topluma örnek olması gereken kişileriz ve bunu tüm sanatçı dostlarımın yapmasını temenni ediyorum.” cümleleri ile duygularını ifade etti.

Açıklama yok.

Bu zamana kadar birçok yardım kuruluşu organizasyonlarında da sahneler alan sanatçı hiçbir bedel almadan yardımseverlik yönü ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca sanatçı deprem bölgesine faydası olacak her türlü konser ve etkinliklerde hiçbir ücret talep etmeden seve seve yer alacağını belirtti.

Açıklama yok.

Bugüne kadar çıkarmış olduğu birçok single ile milyon izlenmeleri aşan müzikseverler ve müzik otoritelerinden tam not alan Aygün KARADOĞAN, yeni single çalışmasının da sonuna geldiğini yine sımsıcak bir şarkı ile çok yakında dijital platformlarda insanların gönüllerini fethedeceğini belirtti.
MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL
VOCE MUSİC LLC
TÜRKİYE KOORDİNATÖRÜ

Açıklama yok.

REKLAM ALANI