GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
KÜLTÜR SANAT

Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni

Editör Yazar / Editör
09.09.2023 14:07 2 Dk Okuma
Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni


 

 

 

 

Askeri rütbelerin askeri personel ve kolluk kuvvetlerine teslim töreni

/2023 , Duşanbe şehri

Bugün Ulusal Barış ve Birliğin Kurucusu, Ulusun Lideri, Silahlı Kuvvetlerin Başkomutanı, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Savunma Bakanlığının bazı askeri personeli bulunmaktadır. , İçişleri Bakanlığı, Başsavcılık, Tacikistan Cumhuriyeti Devlet Mali Kontrol ve Yolsuzlukla Mücadele Dairesi ve Kamu Kuruluşları Merkez Komitesi tarafından Tacikistan Cumhuriyeti savunma yardımcısına en yüksek askeri rütbe olan “binbaşı” ödülü verildi. general” ve “3. derece adalet devlet danışmanı” rütbesi.

 

 

 

 

Görüşmede Cumhurbaşkanı, Silahlı Kuvvetler, kolluk kuvvetleri ve diğer askeri birimlerin askeri personelinin bağımsızlık döneminde cesaretlerini ve yüksek vatanseverlik becerilerini sergilediklerini, güvenlik ve istikrarın sağlanmasında etkin rol oynadıklarını ifade etti. Milletin kazanımlarını ve önderlik birliğini korumak.

 

 

 

Milletin Lideri, “Ülkenin hükümeti ayrıca Anavatan’ın sadık, cesur ve ısrarcı çocuklarının hizmetlerini sürekli olarak takdir ediyor ve onlara iyi hizmet ve yaşam koşulları sağlanıyor.” diye vurguladı.

FacebookTwitter

kaynak:http://www.president.tj/node/31443?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

3 + 6 = ?