Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Muhtarlarımızın ihtiyaçlarına ve karşı karşıya kaldıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla 19.10.2015 tarihinde 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.
Yerel demokrasinin en kadim örneğini temsil eden muhtarlık teşkilatı, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir.
Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahip olup, mahallelerimizde Devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.
Muhtarlarımız, mahallerimizde altyapı çalışmalarından, nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından, eğitim ve sosyal yardım hizmetlerine kadar pek çok alanda önemli bir görev üstlenirler.
Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor; muhtarlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Asaf Atasoy’s Message on the Conquest of Istanbul
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, SVO katılımcılarının aileleri için Moskova’da yaratıcı bir atölye çalışması düzenledi
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Nizhny Novgorod bölgesinde SVO’ya adanmış bir okul müzesi açıldı
По Народной программе «Единой России» в Магадане обновили парк коммунальной техники
Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Kodinsk şehrinde, Birleşik Rusya’nın desteğiyle bir kütüphane modernize edildi
Единороссы организовали для предпринимателей и школьников Ханты-Мансийска шахматный турнир