Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

ASİAD İŞ DÜNYASI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

ASİAD İŞ DÜNYASI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
REKLAM ALANI
15.10.2023
A+
A-

ASİAD İŞ DÜNYASI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

ABDULLAH YİĞİT- KÜRŞAT YALÇINKAYA –İSTANBUL

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Başkanlığında Her ay yapılan ASİAD kahvaltılı istişare ve geniş kapsamlı toplantısı bugün ASİAD Genel merkezinde yapıldı.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

Bugün Çekmeköy ASİAD İş Dünyası Derneğimizin Genel Merkezinde bir araya gelerek genel konular ve yerel konular ile ilgili önemli konuları değerlendirdik. hain terör devleti İsrail’in mazlum Filistin halkının üzerine bombalar yağdırması ve büyük küçük çocuk demeden katliam yapması sonucu İsrail’i kınama bildirisi yayınladı Birbirinden önemli katılımcıların söz aldığı program içerikleri ve güncel konuları ile önemli mesajlar verildi. Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımız, İl, İlçe ve Dernek Federasyon Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz, İş İnsanlarımız, Kanaat Önderlerimiz, Medya ve Akademisyenlerimiz, önde gelen esnafımız ile bölge ve genel konular ele alındı. Bölgenin önde gelenleri söz aldı, Dernek Başkanları ve Muhtarlarımız söz aldı, değerlendirmelerde bulunuldu. Yücel Yalçınkaya’nın Çekmeköyde belediye başkanlığı aday adayı olması konusunda yoğun bir teveccüh oluştu .

ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya olarak tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.
Güzel bir program oldu.

Saygılarımla.

YÜCEL YALÇINKAYA
ASİAD GENEL BAŞKANI

REKLAM ALANI