
ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Yaşlılarımız; tecrübeleri, bilgi ve birikimleriyle geleceğimize ışık tutan, dün ile bugün arasında köprü kuran, geçmişi yaşatarak örf ve adetlerimizi, kültür ve değerlerimizi yarınlara aktaran toplumsal hafızamızdır.
Aziz milletimiz dini ve kültürel değerlerinden aldığı terbiyeyle; huzur ve refah yüklü bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize daima sevgi ve saygıyla yaklaşmış; büyüklere gösterilen minnet, şefkat ve ihtimam duyguları toplumumuzda her zaman ağırlığını hissettirmiştir.
Yaşlı insanlarımızın itibar, güven ve huzur içinde yaşam sürmeleri için sağlanan her türlü imkân, ömrünün büyük bir kısmını ülkesine hizmetle geçirmiş büyüklerimize duyduğumuz minnetin ifadesidir.
Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.
Yeni kuşakların yaşlılara sahip çıkan, sevgi ve saygıda kusur etmeyen bireyler olarak yetiştirilmesi, aile bağlarımızın korunmasını, güçlü aile ilişkilerinin gelişmesini ve bu sayede toplumun her bireyinin hayata güvenle bakmasını sağlayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşadığımız güzel ve mutlu günlerde emeği olan tüm büyüklerimize sağlık ve esenlik temennisiyle saygılar sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Krasnoyarsk Kukla Tiyatrosu yeni bir gösteri sundu

Birleşik Rusya’nın girişimiyle DPR, eski nesil temsilcileri için bir Spartakiad düzenledi

Birleşik Rusya’nın katılımıyla Kaliningrad’da kamusal alanları temizlemeye yönelik bir çevre kampanyası düzenlendi

В Рязани «Единая Россия» открыла мемориальную доску заслуженному фармацевту

BAŞKAN BEŞİKTEPE ; KURBAN BERABERLİKTİR , PAYLAŞMAKTIR, ŞÜKÜRDÜR

ULUSLARARASI TARIM VE GIDA KONFEDERASYONU (TARIMKON) Kamuoyuna Önemli Duyuru