Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

ARABESK RAP’ÇI BÜYÜK OYNUYOR

ARABESK RAP’ÇI BÜYÜK OYNUYOR
REKLAM ALANI
29.07.2021
A+
A-

2000 yılında profesyonel müziğe adım atan Akman, müzik dünyasında şarkıları ve sahne showlarıyla adından bahsettirmeyi ve hep zirveyi zorlamayı başardı. “Yanıyorum” isimli eseriyle tekrar geri dönen arabesk Rap’çi Akman yine zirveyi zorlamayı hedefliyor. “Yanıyorum” isimli arabesk Rap eserin söz ve müziği Akman imzası taşırken eseri düet olarak seslendirdiği ünlü DJ F-ONE (FATİH TÜRKÖZ) çalışmanın aranjörlüğünü de üstlendi.

Klip çalışmasını Hollanda’da yapan Akman, üç farklı şehirde Shiedam, Rotterdam, Kjkduin’de Hassani Production yönetmenliğinde 15 kişilik bir ekiple tamamladı. Müzik sektöründe birliktelik ve destek olmak gibi konuların kişilerden çok uzak olması nedeniyle birçok başarılı iş harcanıyor ifadesinde bulunan Akman, bende artık hiç kimseden destek beklemiyor yolumda tek başıma yürüyeceğim vurgusunu yaparken ilk yıllarımda yediğim kazıkları unutmadım ve bu beni daha güçlü kıldı vurgusunu yaptı. Sevilen arabesk Rap’çı Akman “Bir Türk olarak arabesk yaradılışımızda var, hangi müzik tarzını yaparsak yapalım o acıyı sözlerde ve melodilerde duymak istiyoruz, duyuranda başarıyı yakalıyor” dedi.

Star olmak amacım değil, tek derdim başarılı olmak ifadesinde bulunan Akman, bir şarkıyla değil istikrarlı başarı hedefim diyerek müzikal yolunu da özetledi.
AKMAN KLİP LİNK https://www.youtube.com/watch?v=9G7yAoVdXPQ

SELÇUK AKA-İSTANBUL

REKLAM ALANI