 
 
			 Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız şu son günlerde; insanı Allahü Teâlâ ’nın affıyla, insanlığı Kur’an-ı Kerim’in aydınlığıyla buluşturan eşsiz bir geceyi ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi; başta Rabbimiz olmak üzere kendimizle, çevremizle ve bütün dünya ile ilişkilerimizi inanç, adalet, merhamet ve güzel ahlak üzere yeniden düzenlemek, kötülüklerden arınmak ve tövbe etmek için önemli bir fırsattır.
Allah’ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu müstesna geceyi, hatalarımızın telafisi için bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın, kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için tüm içtenlikle dua etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve İslam âleminin Kadir gecesini tebrik eder; sıhhat, hidayet, barış ve huzur içerisinde Ramazan Bayramı’na erişmek dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
 
 
		  В Воронеже при поддержке «Единой России» началась реставрация объекта культурного наследия — Мариинской гимназии
 
 
		  Birleşik Rusya Kadın Hareketi, SVO katılımcılarının eşleri için yeni bir hemşirelik kursu başlattı
 
 
		  Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Koç Günü dolayısıyla ülke genelinde etkinlikler düzenledi
 
 
		  Дмитрий Медведев: У всех волонтёров — сильная воля и внутренняя мотивация помогать
 
 
		  Rostov Bölgesi Martynovski Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle karting şampiyonası düzenlendi
 
 
		  Birleşik Rusya aktivistleri bölgelerde sonbahar temizlikleri düzenledi
