Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni heyecanlarla ve büyük umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.
Yeni yıllar; geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yaşanan tecrübeler ışığında, çalışmaların gözden geçirilmesine fırsat veren dönüm noktalarıdır.
Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli, sağlık ve afiyet içerisinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.
2025 yılının bütün vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımın, özel sektör çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın ve saygıdeğer Şanlıurfalı hemşehrilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
MEHMET KIZIL’DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
ŞANLIURFA İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Volgograd’da bir sağlık festivali düzenlendi
Birleşik Rusya halk programı kapsamında, Ulyanovsk ve Nyagan’daki (Khanty-Mansi Özerk Bölgesi) tren istasyonları yenileniyor