Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Anayasanın 30. yıl dönümü nedeniyle bölgelerde düzenlenen “Birleşik Rusya” “Önemli konularda sohbetler”, bilgi sınavları ve pasaport sunumu

Anayasanın 30. yıl dönümü nedeniyle bölgelerde düzenlenen “Birleşik Rusya” “Önemli konularda sohbetler”, bilgi sınavları ve pasaport sunumu
REKLAM ALANI
15.12.2023
A+
A-

Anayasanın 30. yıl dönümü nedeniyle bölgelerde düzenlenen “Birleşik Rusya” “Önemli konularda sohbetler”, bilgi sınavları ve pasaport sunumu

2023

Parti temsilcileri ülke genelinde tatile adanmış etkinlikler düzenledi
Birleşik Rusya, Amur bölgesinde “ Fırsatlar Dünyası ” parti projesi kapsamında partinin bölgesel ve yerel şubelerinde 14. yaşını kutlayanlara pasaport takdimi gerçekleştirdi. Okul çocuklarından vatandaşlık olgunluğu için mini bir sınava girmeleri istendi.

“Geleceğinizi inşa edebilir, geliştirebilir ve Anavatanınızın refahına kişisel katkıda bulunabilirsiniz. Rusya’nın her vatandaşın enerjisine ve yeteneğine ihtiyacı var, o yüzden gelin ülkeyi daha iyi hale getirmek için birlikte çalışalım!” – dedi Amur milletvekili Nadezhda Bagrova .

Bölgesel yasama meclisindeki Birleşik Rusya grubunun milletvekilleri, Amazing State Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ve Tıp Akademisi öğrencileri için ” Tarihsel Bellek ” parti projesi kapsamında bir Açık Gün düzenlediler – bu, Rusya’nın anayasal temelleri üzerine bir tartışmaydı. sağlık hizmeti.

Tambov Bölge Duması Milletvekili Marina Makedonskaya, Tambov’daki 9 numaralı okulun lise öğrencileriyle “Önemli Konular Hakkında Konuşma” düzenledi. Dersin yanı sıra öğrencilere yönelik bilgi yarışması da düzenlendi.

“Görüşmenin ana kısmı eğitimle ilgili hükümlere ayrıldı. Çocuklar, sosyal bilgiler derslerinde Anayasanın işleyişini dikkate alarak, her vatandaşın eğitim hakkına sahip olduğunu, evrensel erişimin ve ücretsiz okul öncesi, temel genel ve orta mesleki eğitimin garanti altına alındığını biliyorlar” dedi.

Birleşik Rusya’dan Sverdlovsk Bölgesi Yasama Meclisi milletvekilleri de eğitim kurumlarında Anayasa konusunda “Önemli Konuşmalar” düzenliyor. Vyacheslav Malykh, Nizhny Tagil 18 numaralı spor salonunun mezunları ile buluştu, Alexey Dronov Pervouralsk Metalurji Koleji öğrencileriyle buluştu, meslektaşları diğer okulları ve kolejleri ziyaret etti.

Birleşik Rusya, Irkutsk Bölge Pedagoji Eğitim Koleji’nde öğrencilerle bir panel düzenledi.

“Başarının anahtarı her şeyden önce insan ilişkileri ve kişisel niteliklerdir. Kiminle başladığınızı, akıl hocalarınızın kim olduğunu hatırlamanız gerekiyor. Her politikacı, bakan veya herhangi bir üst düzey yetkili bir zamanlar sizin gibi bir öğrenciydi; onun da cevap aradığı birçok sorusu vardı,” dedi partinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Dmitry Bryansky .

Kamçatka Bölgesi Yasama Meclisi ve Petropavlovsk-Kamchatsky Şehir Duması’ndaki “Birleşik Rusya” milletvekilleri, okul çocuklarına ülkenin en yüksek düzenleyici yasal yasasının benzersizliği, içinde yer alan temel ilkeler ve devlet yetkililerinin çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Yerel yönetimler.

Habarovsk’taki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde üniversite ve kolej öğrencileri bir test oynadı. Kazananlara ve katılımcılara diplomaları verildi.

“12 Aralık büyük bir tatil. Anayasa sadece bir kanunlar bütünü değil, her şeyden önce hak ve özgürlüklerimizi koruyan bir belgedir. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor, bu yüzden adamların bu kadar büyük bir ilgi ve bilgiyle geldiklerini görmek beni çok mutlu etti,” dedi Habarovsk Şehir Duması milletvekili Pavel Shestopalov .

Moskova’nın Kuzey Medvedkovo bölgesinin Birleşik Rusya üyeleri, Anayasa’ya yönelik bir bilgi yarışması düzenledi. Kazananlara diplomaları verildi.

Kirov Şehir Duması milletvekili Olga Sysolatina, 45 numaralı okulun sekizinci sınıf öğrencileri için eğitici ve vatansever bir ders verdi.

“Devletin dünya sahnesindeki gelişmişlik düzeyini yansıtan Anayasadır; hükümetin temel ilkelerini kapsar. Yani bir iç belge devletin bir nevi yüzüdür” dedi.

Kuzbass’ta Birleşik Rusya’nın Prokopyevsk yerel şubesinin siyasi konsey üyeleri, belediyenin eğitim kurumlarının öğrencileriyle önemli şeyler konuştu. Çocuklara Anayasanın ne olduğu ve neden gerekli olduğu anlatıldı.

Hoparlör
Bagrova Nadejda İvanovna
Bagrova Nadejda İvanovna
Yasama Meclisi Yardımcısı, Blagoveshchensk belediyesinin 91 numaralı PA sekreteri, Blagoveshchensk şehrinin Belediye Kültür Merkezi “Sosyal ve Kültür Merkezi” genel müdürü
#Anayasa30 yıl
#bölgeler
#Amur bölgesi
#Bagrova
#Tambov Bölgesi
#Makedonca
#Sverdlovsk bölgesi
#Küçük
#Dronov
#Irkutsk bölgesi
#Bryansky
#Kamçatka Krayı
#Habarovsk bölgesi
#Shestopalov
#Moskova
#Kirov bölgesi
#tuzlu et
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#olasılıklar dünyası
#partiprojeleri
#tarihselbellek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-regionah-k-30-letiyu-konstitucii-razgovory-o-vazhnom-viktoriny-i-vruchenie-pasportov

 

REKLAM ALANI