Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

AK Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti 21 yaşında

AK Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti 21 yaşında
REKLAM ALANI
14.08.2022
A+
A-

AK Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti 21 yaşında

AK Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mesajında; “Bir olduk 21 olduk’ sloganıyla yolumuza devam ederken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde millete hizmet için kurulan partimizin 21. yıl dönümünü kutlamaktan şeref duyuyoruz. Kutlu yolculuğumuz 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde başladı. Partimiz kurulduktan kısa bir süre sonra iktidar oldu ve her geçen gün güçlenerek büyük bir Türkiye için ilerledi. Geride kalan 21 yılda genel başkanımızın önderliğinde Türkiye’miz için önemli projelere imza attık.

Tüm engellemelere rağmen olmaz denilen şeyler bu 21 yıl içerisinde yapıldı. Başta ulaşım, sağlık, eğitim, adalet ve ekonomi alanlarında ülkemizi geldiği noktanın çok daha ilerisine taşımayı başaran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz, bugün 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. 2023 hedeflerini ulaşmak için milletine hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar görev yapmış tüm teşkilat mensuplarımıza saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, ahirete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza da Allah’ta rahmet diliyoruz. Vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara ulaşmak dileğiyle partimizin 21. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI