
AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, aşı çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı
AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile ERÜ İyi Klinik Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (İKUM) ziyaret ederek, Kovid-19’a karşı geliştirilen aşı adayı hakkında bilgi aldı.
ERÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, İKUM Müdürü Prof. Dr. Zafer Sezer, Özhaseki ve beraberindekilere, merkezde yürütülen çalışmaları anlattı.
Ziyarette, Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’den de ERÜ’nün Kovid-19 aşı adayı hakkında bilgi alan Özhaseki, aşı çalışmalarında görev alan ekibi tebrik etti.
Özhaseki, daha sonra da yapımı devam eden Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni inceledi.
Özhaseki’nin ziyaretine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve hayırseverler Süleyman Çetinsaya, Harun Yavuz, Yaşar Küçükçalık ile Abdullah Gülsoy’da eşlik etti.
Kaynak:https://www.akparti.org.tr/haberler

Владимир Васильев: При принятии федерального бюджета важна консолидация

Sosyal taahhütler, savunma kapasitesi, ulusal hedefler: Birleşik Rusya, taslak bütçede halk programına fon sağlanmasını güvence altına alacak

Социальные обязательства, обороноспособность, национальные цели: «Единая Россия» обеспечит финансирование народной программы в проекте бюджета

Galina Karelova: Birleşik Rusya, yaşlı nesillere sistematik destek sağlamaya devam edecek

Birleşik Rusya gönüllü kampı “Kursk Frontier”de beşinci vardiya sona erdi

В волонтёрском лагере «Единой России» «Курский рубеж» завершилась пятая смена