Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Acıyaman FK Başkanı Ayaz Ysk Üyesi Hakim Mahmut Akgün’e nezaket ziyareti

Acıyaman FK Başkanı Ayaz Ysk Üyesi Hakim Mahmut Akgün’e nezaket ziyareti
MOBİL REKLAM ALANI
10.11.2023
A+
A-

Acıyaman FK Başkanı Ayaz Ysk Üyesi Hakim Mahmut Akgün’e nezaket ziyareti

Acıyaman Futbol Kulübü Başkanı Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Hakim Mahmut Akgün’ü ’yu makamında ziyaret etti.

Açıklama yok.

Acıyaman Spor Kulübü başkanı Bekir AYAZ: felaketin ardından başlatılan ilk günden bu yana Adıyaman halkı için seferber olan başta Av Hasan Akgün olmak üzere tüm Akgün ailesine Adıyaman halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ayaz, Adıyaman’lı gençlerimiz çok heyecanlı. Bu kızlara vereceğimiz destekle çok şey başarabileceklerine olan inancım tamdır. Yaşadığımız deprem bizi birbirimize daha çok kenetledi.O yüzden bu sezon Adıyaman halkına şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.

Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Hâkim Mahmut Akgün “Bu nazik ziyaretiniz bizi fazlasıyla sevindirmiştir.” Sözleri ile ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Ziyaretin sonunda Acıyaman FK Başkanı Bekir AYAZ, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Hâkim Mahmut Akgün’e ismi yazılı forma hediye etti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -ÖZEL HABER

MOBİL REKLAM ALANI