Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
14.04.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Arslan, İslam dininde Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan Şehitlik; Allah rızası için, din, vatan ve millet uğruna canını vermek demektir. Bu makama erişmek de şereflerin en büyüğüdür.

Tarih boyunca Aziz milletimiz, şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve müstakil yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi sergilemiş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır.

Kurtuluş Savaşında kahraman askerlerimizin kendisinden sayı ve teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşman askerlerine karşı verdiği onurlu mücadeleye tarih şahittir. Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz inançları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimiz, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmışlardır.

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Kutsal Vatan Toprakları için seve seve canını veren Aziz Şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan; Onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 14-20 Nisan Şehitler Haftasında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan Kahraman Vatan Evlatlarını, hain darbe girişimlerine ve her türlü terör belasına karşı bedenini ve canını siper ederek milli ve manevi değerleri uğruna toprağın bağrına düşen bütün Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI