AK Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Şaban ayının içerisinde yer alan, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayının habercisi, bağışlanma gecesi Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Bu gece Cenab-ı Hakk’ın rahmet ve mağfireti ile bağışlanma kapılarını ardına kadar açılarak, yapılan ibadetler kat ve kat fazlası ile mükafatlandırılmaktadır. Böyle önemli gecelerde Allah’a sığınarak, günahlardan arınma, insana yakışır güzel amel ve davranışlar edinme çok önelidir.
Bu gecede dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hataları telafi yoluna gitmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Hatay’lı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Berat Kandil’ini kutluyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, SAĞLIK ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
«Единая Россия» провела в Казани конкурс рисунков «Дети рисуют страну»
Наццентр «Россия», Дом масла, агроклассы: «Единая Россия» в регионах открыла тысячи площадок для проведения агродиктанта
Asaf Atasoy `dan İstanbul’un Fethi Mesajı
«Женское движение Единой России» организовало в Астраханской области патриотическое мероприятие для молодёжи
Birleşik Rusya üyeleri, Kemerovo Oblastı’ndaki Osinniki’de bulunan bir hayvan barınağına yiyecek bağışında bulundu
Единороссы передали корма в приют для животных в Осинниках Кемеровской области