Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ramazan ayının habercisi olan kurtuluş ve af anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma fırsatını yakalayabilecekleri özel zaman dilimlerinden birisidir.
Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Allah’ın affına erebilmek için affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız.
Bu duygularla Tüm hemşehrilerimin ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
İnsani yardım toplama, ağaç dikme, vatandaş karşılama etkinlikleri: Birleşik Rusya, bölgelerde “Komşular Günü” düzenledi
«Единая Россия» организовала в Москве мастер-классы для детей участников СВО
Birleşik Rusya, Magadan Bölgesi’nin Olsky İlçesi kıyı şeridinde geniş çaplı bir temizlik çalışması düzenledi
Ulusal “Rusya” Merkezi, Tereyağı Evi ve tarım dersleri: Birleşik Rusya, bölgelerde tarım dersleri vermek üzere binlerce yer açtı
رسالة آصف أتاسوي بمناسبة فتح إسطنبول
«Женское движение Единой России» организовало в Москве творческий мастер-класс для семей участников СВО