Murmansk bölgesinde Birleşik Rusya aktivistleri temizlik günlerine katıldı
2025,
Kovdor ve Kandalaksha’da eko-eylemler gerçekleştirildi
Kovdor’da parti aktivistleri, yönetimdeki Halk Konseyi üyeleriyle birlikte Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Nadezhda Dmitrievna Strokina’nın mezarını temizledi . Gönüllüler mezar alanını temizledi, çiti boyadı ve müdahale eden ağaçları kesti.
“Bu kahraman kadının mezarının halini gördüğümüzde kayıtsız kalamazdık. Nadezhda Dmitrievna’nın Kovdor’da yakın akrabası kalmadı, ancak onun başarısının hatırası yüzyıllarca yaşamalı. Bu tür eylemler, galipler nesline karşı görevimizdir,” diye belirtti Kovdor Bölgesi Milletvekilleri Konseyi Başkanı Nina Firsova.
Kandalaksha’da partinin yerel şubesinin aktivistleri nehir kıyısı topraklarında bir temizlik günü düzenledi. Kandalaksha Bölgesi Milletvekilleri Konseyi milletvekili Denis Grigoriev’e göre , bu tür eylemler yalnızca temizlik ve düzeni sağlamak için değil, aynı zamanda her sakinin ortak alan için sorumluluk duygusunu güçlendirmek için de önemlidir.
“Bir sonraki temizlik günlerinde isteyen herkesi görmekten mutluluk duyarız. Sadece ortak çalışma hayatımızı daha iyi ve daha konforlu hale getirir,” diye güvenini dile getirdi Birleşik Rusya üyesi.
#Murmansk bölgesi
#bölgeler
#Firsova
#temizlik günleri
#çöptemizliği
#Grigoryeva
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/v-murmanskoj-oblasti-aktivisty-edinoj-rossii-prinyali-uchastie-v-subbotnikah
رسالة من آصف أتاسوي، رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، بمناسبة عيد رغيب كانديلي.
رسالة من آصف أتاسوي، رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، بمناسبة عيد رغيب كانديلي.
В Кизляре при поддержке «Единой России» состоялись соревнования по настольному теннису
Tataristan ve Stavropol Bölgesi’nden Birleşik Rusya üyeleri, Luhansk Halk Cumhuriyeti’ndeki şehirlere insani yardım ve yeni yıl hediyeleri ulaştırdı
«Единая Россия» открыла первый в Курской области адаптивный тренажёрный зал «Новая высота»
Birleşik Rusya ve 20’den fazla ülkenin siyasi güçlerinin temsilcileri, Büyük Avrasya’da geleneksel değerlere dayalı ortak bir alanın korunmasının önemini görüştüler