
Bişımarık Tekstil Kids Club Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir.
İçinde bulunduğumuz mübarek günlerin, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.
Gelenek, görenek ve bizi biz yapan değerlerimizin itinayla yaşatıldığı İlimizde de bayramı hep birlikte huzurla geçirmek amacıyla Valiliğimiz olarak şehit aileleri başta olmak üzere, yaşlı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, hasılı tüm vatandaşlarımızla iç içe olmanın yine gayreti içinde olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, başta Batmanlı ,Mersinli ve Bursalı hemşehrilerim olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın Bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Волонтёры и депутаты «Единой России» продолжают поддержку бойцов СВО

Tataristan Cumhuriyeti’nin Bulgaristan kentinde Birleşik Rusya’nın katılımıyla “Bir Kahramanın Babası” fotoğraf sergisi açıldı

Birleşik Rusya, Beden Eğitimi Günü öncesinde bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi

«Единая Россия» в преддверии Дня физкультурника провела в регионах спортивные мероприятия

В штабе общественной поддержки «Единой России» в Казани состоялась встреча проекта «Жизнь после Победы»

Birleşik Rusya, İnguşetya, Çeçenistan ve Vladimir bölgesinden DPR’ye içme suyu gönderdi