SVO üyesi, Vladimir bölge yasama meclisi milletvekili, MGER Vladimir bölge şubesi başkanı Pavel Kutuzov: Gençlik bizi hayal kırıklığına uğratmayacak!
2025,
Genç neslin Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileriyle iletişim kurma konusunda eşsiz bir fırsata sahip olduğunu kaydetti.
Birleşik Rusya Devlet Başkanı, Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev ve farklı nesillerden gazilerin katıldığı Poklonnaya Tepesi’ndeki Zafer Müzesi’nde gerçekleşen görüşmede konuşan Pavel Kutuzov , ülkenin tarihini korumak ve yıllar boyu yaşatmak gerektiğini söyledi .
“2022 yılının başlarında Genç Muhafızlarla birlikte ilk gönüllü müfrezenin bir parçası olarak DPR topraklarına gittik ve ardından Mariupol’da bulunduk. Gönüllüler için gerçekten zor bir dönemdi. Ama hepimiz zafere ulaşmamız gerektiğini anladık. Benimle birlikte gönüllü birliğinde bulunan birçok arkadaş daha sonra cepheye gitti. Tam bir yıl sonra Vladimir Bölge Yasama Meclisi milletvekili oldum. Ama artık kenara çekilemeyeceğimi anladım ve sözleşme imzalayıp gönüllü olarak ayrılmaya karar verdim. İki çocuğum var ve ne için mücadele ettiğimizi çok iyi anlıyorum. Vatanseverlik eğitimi denildiğinde, bu her şeyden önce okulda verilen eğitim değil, evde verilen eğitimdir. “Çocuklarıma ailemizde gerçekleşen kahramanlıkları anlatmaya çalışıyorum ki, bu hikayeler yıllar boyunca aktarılsın ve gelecekte torunlarım veya torunlarımın torunları bunları hatırlasın” dedi Pavel Kutuzov.
Pavel’in büyük büyükbabası Vasili İvanoviç Goryaçkin, Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın tamamını yaşadı. Amcası Korgeneral Roman Vladimiroviç Kutuzov, Mariupol savaşlarına katılmış ve LPR’nin Popasnyansky bölgesi topraklarında resmi görevini yerine getirirken şehit düşmüştür.
“Bizim jenerasyonumuz Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileriyle iletişim kurma konusunda eşsiz bir fırsata sahip. Ve artık her gencin, merak ettiği her soruyu sorabileceği, gerçeği ilk ağızdan duyabileceği böyle bir Kahramanı olmalı. Tarihi korumamız ve onu gelecek yıllara taşımamız gerekiyor. Ve genç nesillere sunulabilecek en iyi şey tam da kişisel temastır. Pavel Kutuzov, “Düşmanlarımız, gücümüzün tarih ve kahramanlarımız hakkındaki bilgimizde yattığını bilmelidirler” dedi.
Birleşik Rusya’nın Zafer Diktesi adında mükemmel bir projesinin olduğunu vurguladı.
“Bunun, çocuklarımızın rehabilitasyon gördüğü hastanelerde yapılmasını teklif ediyorum. Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın tarihine dalmaktan ve onu anmaktan mutluluk duyarız” diye sözlerini tamamladı MGER Vladimir Bölge Şubesi Başkanı.
#Moskova
#DAMedvedev
#Kutuzov
#Volgograd bölgesi
#RusyaKahramanları
#bölgeler
#II.Dünya Savaşı
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/uchastnik-svo-deputat-zaksobraniya-vladimirskoj-oblasti-rukovoditel-vladimirskogo-regotdeleniya-mger-pavel-kutuzov-molodyozh-ne-podvedyot
رسالة من آصف أتاسوي بمناسبة الذكرى السنوية الـ 187 لتأسيس منظمة الدرك
MEHMET TAŞ`DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 187. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
HAKAN YÜKSEL`DEN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 187. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
Moskova Birleşik Rusya üyeleri, okul çocukları için kahraman şehir Novorossiysk’e bir gezi düzenledi
Birleşik Rusya’nın desteğiyle, Zabaykalsky Krai’deki Aginskoye’de SVO katılımcıları ve aileleri için bir Spartakiad düzenlendi
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Ulyanovsk’taki ilkokul öğrencilerine Rus dili üzerine bir ders verildi