
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Uluslararası Sporcu Sendikası Genel Başkanı Bekir Ayaz, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Üç aylardan sonuncusu olan Ramazan’ın mübarek iklimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, Rabbimizin bir lütfuna daha erişecek, Berat Kandili’ni idrak edeceğiz.
Berat Kandili, Allah’ın rahmet ve mağfiretiyle tecelli ederek kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği ve yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandırdığı çok özel bir zaman dilimidir.
Dualarımızla umutlarımızı yeşerttiğimiz, ülkemizin, birlik, dirlik ve beraberliğinin güçleneceği bu mübarek gecede kaybettiğimiz canlarımız için Allah’tan rahmet, bütün afetzede vatandaşlarımıza da sabırlar diliyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

رسالة رئيس مجلس إدارة شركة أسفا القابضة، أساف أتاسوي، في ذكرى زلزال مرمرة الذي وقع في 17 أغسطس/آب

“Birleşik Rusya”, Belarus Cumhuriyeti’nde düzenlenen “Zafer Mirası: Birlikten Güç!” uluslararası kampanyasının sonuçlarını özetledi

İnsan Kaynakları Geliştirme Bursu Projesi (JDS) Değişim Notlarının İmzalanması

Stokholmda ABŞ-də imzalanan Birgə Bəyannamə ilə əlaqədar tədbir keçirilib

Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin inşasını ve onarımını izledi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çelyabinsk’te bir spor sahası yenilendi