Birleşik Rusya’nın okullara bitişik yolların durumuyla ilgili araştırmasına 750 binden fazla kişi katıldı.
2025
Elde edilen sonuçlara göre karayolu güvenliğini artırmak için çalışma gerektiren eğitim kurumlarının bir listesi derlenecek.
Sergei Ten , çevrimiçi anketin, karayolu güvenliğini artırma konusunda üçüncü taraf gözlemcilerin bulunmadığını herkese aktarma hedefiyle Kasım 2024’te başlayan “Ev-Okul-Ev” kampanyasının bir parçası olarak yapıldığını söyledi, Parti projesinin kamu konseyi toplantısında “ Güvenli Yollar ” parti projesinin federal koordinatörü.
“Ankete 752 bin kişi katıldı, bu da konunun son derece alakalı olduğunu gösteriyor. Çocukların ve ebeveynlerin okul ve okul öncesi kurumların yakınında hareket etmesinin tehlikeli ve rahatsız edici koşulları hakkında güncel bilgiler biriktirdik” dedi. Ona göre “Ev-Okul-Ev” kampanyasının ikinci aşamasında, elde edilen sonuçların işlenerek yol güvenliğinin artırılması için çalışma gerektiren okulların bir listesinin oluşturulması gerekiyor.
Ayrıca her kurum için gerekli faaliyetlerin belirlenmesi de gerekmektedir.
Buna karşılık, parti projesinin kamu konseyi başkanı Alexander Zhukov, yalnızca yollardaki durumu izlemenin ve davranış kurallarını sıkılaştırmanın gerekli olmadığını kaydetti.
“Herkesin şunu anlaması önemlidir: Karayolu güvenliğini artırma konusunda dışarıdan gözlemci yoktur, herkes katılımcıdır. Trafik kurallarını bilmeden bunlara uyumu sağlamak mümkün değil” diye vurguladı.
Hoparlör
On Sergey Yurieviç
On Sergey Yurieviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi VIII. Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Mülkiyet, Arazi ve Mülkiyet İlişkileri Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#yol güvenliği
#okulayollar
#partproje
#GüvenliYollar
#On
#Zhukov
#evdeokulev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur
kaynak:https://er.ru/activity/news/v-oprose-edinoj-rossii-o-sostoyanii-prilegayushih-k-shkolam-dorog-prinyali-uchastie-bolee-750-tysyach-chelovek
«Молодая Гвардия Единой России» проведёт исторический квест для жителей Благовещенска
При поддержке «Единой России» в Курской области состоялся чемпионат ЦФО по силовым видам спорта
«Молодая Гвардия Единой России» передала корм для бездомных животных в приют Сибая в Башкортостане
При поддержке «Единой России» завершился отборочный этап «Политических боёв» в Татарстане
Alchevsk’teki Zafer Dikilitaşı, Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında restore edildi
Для жителей Вологды организовали экскурсии по объектам Народной программы «Единой России» и программы губернатора «Стратегия 2.0»