
Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutladı.
Veli Baranok mesajının devamında şunları ifade etti: “Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat gecesi, inananlara, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Yaratıcının sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerektiğini hatırlatan bir zaman dilimidir. Mübarek gün ve geceler, insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağını, dayanışma ruhunu pekiştiren, birlik ve bütünlüğümüzü, huzur ve esenliğimizi korumamıza vesile olan özel günlerdir.
Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.
Bu gecenin en güzel şekilde değerlendirilmesi ile insanlığın kurtuluşuna sebep olmasını temenni eder, hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Mübarek Berat Kandilini kutlarım.”
BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

Birleşik Rusya, çalışmalarının ara sonuçlarını özetledi ve planlarını sundu

Дмитрий Медведев поддержал инициативу по организации в регионах литературных площадок для писателей-фронтовиков

Дмитрий Медведев: «Единая Россия» возьмёт под особый контроль работу по увековечиванию памяти Героев СССР и Героев СВО по всей стране

Dmitri Medvedev, Deniz Kuvvetleri Günü’nde St. Petersburg’daki ana deniz geçit törenine katılma hayalini Genichesk’ten gelen öğrencilerin yerine getirecek

Vladimir Yakushev, Moskova Bölgesi’nde Birleşik Rusya için önemli hedefler belirledi

«Единая Россия» представила ветеранам СВО кадровый партийный проект «Земля добра»