Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

25 yaşındaki yazar Derin Alya Gençel, ilk romanı “Sudan Gelen Mucize”

25 yaşındaki yazar Derin Alya Gençel, ilk romanı “Sudan Gelen Mucize”
REKLAM ALANI
12.11.2021
A+
A-

GENÇ MENAJER DERİN ALYA GENÇEL’İN İLK ROMANI

SUDAN GELEN MUCİZE

‘’Gözlerini kapat ve suyun altında savrulan sesleri dinle.

Bu rüzgârın ve suyun sesi.

Unutma, suyun sesi çığlıktır.’’

25 yaşındaki yazar Derin Alya Gençel, ilk romanı “Sudan Gelen Mucize” kasım ayının ilk haftası okuyucuuyla buluştu. 7 Kasımda gerçekleşen kitap lansmanında : “Yıllardır hayalim olan kitabımı çıkarmanın heyecanı içindeyim. Mila’nın hikayesini, görmeden duymadan aşkı nasıl yaşadığını anlatmak yazarken beni çok heyecanlandırmıştı. Okuyan herkesin de bu heyecanla okumasını çok isterim.” Dedi.

Aspasia Yayınevinden çıkan ‘Sudan Gelen Mucize’ kitabı ailesiyle birlikte geçirdiği kaza sonucu, önce duyma yetisini daha sonra görme yetisini kaybedeceğini öğrenen güzel Mila’nın dramını anlatıyor. Okuyucuların kalbine dokunacak roman şimdiden yazar Derin Alya Gençel’in fanları tarafından merakla bekleniyor.

25 YAŞINDAKİ GÜZEL MENAJERİN İLK ROMANI

Yazarlığının yanı sıra oyuncu menajerliği ve cast direktörlüğü de yapan Derin Alya Gençel, ayrıca ‘StarKids’ adlı çocuk dergisinde de editörlük görevini üstleniyor. Yazma tutkusunu hep içinde hissettiğini söyleyen, on parmağında on marifet olan 25 yaşındaki yazar Gençel’ in hedefleri arasında sayısız hikayelerini okurlarıyla buluşturmak yer alıyor. 2022 yılında vizyona girecek “Şöhretler Okulu Yarışıyor” çocuk filminin de senaryosunu kaleme alan başarılı yazar, ileride kendi yazdığı romanlarını da beyazperde de görmek en büyük hayali olduğunu söylüyor.

 

 

 

Arka kapak yazısı :

“Mila’nın hayatı iki yıl önce ailesiyle beraber geçirdikleri bir kaza sonrası tamamen alt üst olur. Kazayla beraber duyma yetisini yitiren Mila’nın aynı kazada babası hayatını kaybeder. Mila, annesiyle beraber hayata karşı mücadele verirken on sekizinci yaş gününde hastalığının ilerlediğini ve yakın bir zaman sonra seslerin yanı sıra görme yetisini de kaybedeceği gerçeğini öğrenmesiyle sarsılır. Mila’nın sessiz dünyasının rengini de yitireceğini öğrendiği gün, mühürlü bir zarfı açmasıyla artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Işığı görebildiği son günlerinde Mila yeni bir okula başlar ve ilk aşkı Rüzgar ile tam her şey kararmaya başlamadan önce tanışırlar. Babasının faili meçhul cinayetini aydınlatmak ve ilk aşkı Rüzgar ile aşkı doyasıya yaşayabilmek için Mila’nın artık sayılı günleri vardır.”

Eser Adı: “SUDAN GELEN MUCİZE”

Yazar Adı: Derin Alya Gençel

Yayınevi: Aspasia Yayınevi

Türü: Roman

Sayfa Sayısı: 416

 

BİYOGRAFİ
Derin Alya Gençel 20 Eylül 1996 tarihinde Burdur’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunudur. Okul döneminde pek çok tiyatro ve akademide ses – ışık sorumlusu, proje asistanlığı ve yönetmen asistanlığı gibi farklı alanlarda farklı görevlerde yer almıştır. Halen günümüzde ünlü bir cast ajansında yaklaşık dört yıldır oyuncu menajerliği ve cast direktörlüğü yapmaktadır. Aynı zamanda ‘StarKids’ çocuk dergisinde dergi editörlüğü yapıyor.

REKLAM ALANI