Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

РНБО переведена у режим роботи 24/7 – Олексій Данілов

РНБО переведена у режим роботи 24/7 – Олексій Данілов
REKLAM ALANI
22.02.2022
A+
A-

РНБО переведена у режим роботи 24/7 – Олексій Данілов

Açıklama yok.
21 лютого 2022 року – 23:59

Президент Володимир Зеленський провів термінове засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому було заслухано представників сектору безпеки і оборони стосовно ситуації в Україні та на її державних кордонах.

Як повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання, члени Ради національної безпеки і оборони також заслухали Генерального прокурора Ірину Венедіктову.

Секретар РНБО зазначив, що держава виконуватиме всі взяті на себе зобов’язання щодо своїх громадян – жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, які виявлять бажання переїхати на підконтрольну частину України. За потреби Україна також готова розширити ці зобов’язання.

За словами Олексія Данілова, Президент не закривав засідання РНБО, і в разі необхідності члени Ради нацбезпеки і оборони оперативно зберуться знову.

«Засідання відбудуться в разі необхідності найближчим часом. Всі члени Ради національної безпеки і оборони перебувають на своїх місцях. Сектор переведено у режим 24/7», – сказав Олексій Данілов.

kaynak:https://www.president.gov.ua/news/rnbo-perevedena-u-rezhim-roboti-247-oleksij-danilov-73033

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI